PumpuliLikan kauneushoitola

Kosmetologi/jalkojen hoidon ammattitutkinnon suorittanut Anne Louhi, toimii kampaamon yhteydessä olevissa tiloissa.

Annen laajasta hoitovalikoimasta löydät mm räätälöidyt kasvohoidot, Bion Pro signature kasvohoidot, karvanpoistot sokerilla tai vahalla, ja tietysti jalkahoidot.

Kaikki valikoimissa olevat hoidot löydät hinnastosta. Jalkahoidoissa maksuvälineeksi käy myös Epassi!

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Kasvohoidot

Perusihonpuhdistus
Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus ja naamio. Lopuksi ihon tarpeiden mukainen seerumi ja hoitovoide. Kesto 75 min.
65€
Ihonpuhdistus ja ​täydellinen kasvohoito
Sis. pintapuhdistuksen kuorinnan, halutessa kulmien muotoilun, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion ja ihotyypin mukaisen voiteen. Kesto n. 2 t
90€
Perusihonpuhdistus + ultraäänipuhdistus tai timanttihionta
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihon pehmennyksen, ultrapuhdistuksen tai timanttihionnan , mekaanisen puhdistuksen ja naamion. Lopuksi ihotyypin mukaisen voiteen. Kesto 75 min.
80€
Täydellinen ihonpuhdistus + ultraäänipuhdistus tai timanttihionta + hieronta
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, haluttaessa kulmien muotoilun tai ylähuulen sokeroinnin, ihon pehmennyksen, ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan, mekaanisen puhdistuksen, rentouttavan hieronnan ja naamion. Lopuksi ihotyypin mukaisen voiteen.
Kesto n. 2 t  
100€
Kasvohoito hieronnalla
Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan , haluttaessa kulmien tai ylähuulen sokeroinnin, pitkän hieronnan ja naamion.
Hoito toteutetaan ihotyyppisi mukaisin tuottein. Hoidon kesto n. 75-90 min.
75€
Pumpuli kasvohoito
Kokonaisvaltaisesti hemmotteleva kasvohoito.
Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, haluttaessa kulmien tai ylähuulen sokeroinnin, pitkän hieronnan (myös niska-hartia, decolteen alueen) ja naamion. Lisäksi käsien ja jalkojen hieronnan. Hoito toteutetaan ihotyyppisi mukaisin tuottein. Hoidon kesto n. 1t 45min
95€
Virkistävä kasvohoito
Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, lyhyen hieronnan, naamion ja ihotyypin mukaisen voiteen. Kesto n. 45 min.
50€
Räätälöity kasvohoito
Juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito. Sinun ei tarvitse päättää mitä haluat/tarvitset, vaan yhdessä tarpeidesi/halujesi mukaan tehty kasvohoito. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä mm. ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu ja/ tai esim. ylähuulen sokerointi. Hinta määräytyy tehdyn hoidon, käytettävien tuotteiden ja ajan mukaan.
Ihon hoidon konsultaatio
Onko ihossasi ongelma, etkä tiedä miten hoitaa sitä? Tai mitä tuotteita pitäisi käyttää? Ei hätää! Ihoanyylisin ja haastattelun myötä pystyn luomaan juuri sinulle räätälöidyn kotihoitopaketin ja mahdollisesti kotihoitoa tukevan hoitolassa tehtävä kasvohoidon. Konsultaation yhteydessä tehtävät tuoteostot (väh. 3 kasvojen hoitotuottetta) , oikeuttavat ilmaiseen konsultaatioon. Bion starterkit ja kasvoveden oston yhteydessä, konsultaatio sisältää jälkikonsultaation joko hoitolassa tai esim. messengerissä n. 2-3 vkon kuluttua. Kesto 30 min.
30€

Kasvohoidot

Bion A-Booster
Boostia ikääntyvälle iholle! Juonteita tasaava, ihon elastisuutta, kirkastava ja ihoa uudistava hoito! Hoito sisältää pintapuhdistuksen, entsyymi kuorinnan, kolmen eri seerumin imeytys naamion ja lyhyen hieronnan. Kesto n. 75min.
79€
Bion AHA-Advanced Peel happohoito
Aha-Advanced peel on tehokas maitohappoon tai glykolihappoon pohjautuva happohoito kasvoille. Äärettömän tehokas hoito erilaisiin ihon ongelmiin, kuten akne – ja aknearvet, ruusufinni, ikääntymismuutokset, suurentuneet ihohuokoset, epäpuhtaudet ja mustapäät, kuivuus ja hilseily, pigmenttiläiskät, ihon kirkastus ja heleytys. Kesto 60min.
79€
Bion CC-Calming Comfort
Calming Comfort kasvohoito on täydellinen hoito juuri sinulle joka kärsit kuivasta ja herkästä ihosta. Kasvohoito joka rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa ihon eri herkkyystiloja mm. punoitusta, kiristeleväisyyttä ja kuumotuksen tunnetta. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, entsyymi kuorinnan, tarvittaessa ultra-ääni puhdistuksen, rauhoittavan ja iho vahvistavan kapselin imeytyksen, naamion ja lyhyen hieronnan. Kesto n. 75min.
79€
Bion Enzyme Bliss
Entsymaattinen kuorintakasvohoito palauttamaan ihon hehkua!
Sis. Kaksoispuhdistuksen, entsyymi kuorinnan, ultra-ääni puhdistuksen, naamion, hieronnan ja tehoaineiden imeytyksen. Kesto n. 75min / kerta.
Suositellaan 4-8 kerran sarjahoitona 1-2 viikon välein jolloin hinta on70€/kerta. Sarjahoito: vähintään 3 kerran sarja. Mahtava hoito esim. juuri ennen juhlia. Ei aiheuta palautumisaikaa tai valoherkkyyttä.
79€
Bion Enzyme Bliss ihonpuhdistuksella ja pitkällä hieronnalla
Entsymaattinen kuorintakasvohoito palauttamaan ihon hehkua!
Sis. Kaksoispuhdistuksen, entsyymi kuorinnan, ultra-ääni puhdistuksen, naamion, hieronnan ja tehoaineiden imeytyksen. Kesto n. 1,45-2 tuntia.
Sarjahoito: vähintään 3 kerran sarja. Mahtava hoito esim. juuri ennen juhlia. Ei aiheuta palautumisaikaa tai valoherkkyyttä.
100€
Bion Hydra Glow
Kohti ”lasi-ihoa”. Bion Hydra Glow pro signature kasvohoito luo ihollesi täydellisesti kosteutetun ja hehkuvan ihon. Täydellinen hoito kaikille, mutta erityisesti pintakuivalle ja elottomalle iholle. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, entsyymi kuorinnan, ultra-ääni puhdistuksen, nesteystysnaamion ja lyhyen hieronnan. Kesto n. 75min.
79€
Bion Hydra Glow pitkällä hieronnalla
Kohti ”lasi-ihoa”. Bion Hydra Glow pro signature kasvohoito luo ihollesi täydellisesti kosteutetun ja hehkuvan ihon. Täydellinen hoito kaikille, mutta erityisesti pintakuivalle ja elottomalle iholle. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, entsyymi kuorinnan, ultra-ääni puhdistuksen, nesteystysnaamion ja pitkän hieronnan. Kesto n. 90min.
89€
Bion Blemish Balance
Bion hoitotuotteilla tehtävä ihonpuhdistus, joka sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen.
70€
Bion Lift Essence
Bion Pro Signature liftaava ja kirkastava kasvohoito! Kasvohoito joka hälventää pintajuonteita, kirkastaa ihon sävyä, uudistaa pintarakennetta , liftaa ja kohottaa. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, entsyymikuorinnan, tehoaineiden imeytyksen, hieronnan ja boostaavan naamion. Ihana hoito joka viimeistellään vielä ihoa hellivällä hoitovoiteella.
79€

Jalkahoidot

Perusjalkahoito
sis. kylvetyksen, ihon ja kynsien hoidon ja voiteen levityksen. Kesto 60min
53€
Täydellinen jalkahoito
sis. kylvetyksen, ihon ja kynsien hoidon, haluttaessa lakkauksen ja hieronnan. Kesto n. 90min
65€
Kynsien leikkaus
sis. lyhyen kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja voiteen levityksen. Kesto max 30min
35€
Jalkojen kynsien leikkaus ja ohennus
Tämä jalkahoito sisältää kylvetyksen, kynsien ohennuksen ja leikkauksen sekä voiteen levityksen. Kesto max. 60min.
53€
Kynnen oikaisu
Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito. Tehdään sarjahoitona tarpeen mukaan, jolloin hinta määräytyy hoitokertojen mukaan.
50€

Käsihoidot

Käsihoito
Käsihoito sisältää: Kynsien viilaus, kylpy/kuorinta, kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus. Kesto 60 min.
60€
Käsien kuorinta ja naamio
Sisältää käsien kuorinnan ja naamion. Voidaan yhdistää myös muihin palveluihin. Kesto 30 min.
25€
Käsihoito: minimanikyyri
Pikainen käsien siistiminen sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä ihon kosteutuksen. Kesto 30 min.
25€
Käsihoito: minimanikyyri lakkauksella
Kynsien siistiminen ja lakkaus. Ihon kosteutus. Kesto 45 min.
37€

Vartalohoidot

Vartalohieronta ja kuivaharjaus
Sis. kuivaharjauksen ja kokovartalohieronnan
65€
Selän ihonpuhdistus
Ihon puhdistus selänalueelle sisältää kuorinnan, höyrytyksen, mustapäiden poiston sekä naamion selän epäpuhtaille alueille. Kesto 60 min.
60€

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu30€
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu22€
Kulmien muotoilu15€
Ripsien kestovärjäys16€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 20€
Ripsien kestotaivutus/ ripsipermanentti (sis. kestovärjäyksen) 65€

Karvanpoistot

Ylähuulen sokerointi15€
Ylähuuli ja leuka20€
Koko kasvot35€
Kainalot20€
Bikini33€
Käsivarret40€
Sääret sokerointi50€
Sääret vahalla40€
Reidet sokerilla50€
Reidet vahalla50€
Selkä tai rinta45€

Karvanpoistopaketit

Kainalot ja bikini50€
Sääret (vaha) ja kainalot55€
Sääret (vaha) ja bikini68€
Sääret (vaha), kainalot ja bikini87€
Sääret ja reidet vahalla70€
Sääret, reidet (vaha) ja bikini105€
Sääret, reidet (vaha) ja kainalot95€